De laatste liefdesbrief – Jojo Moyes

Ik las het boek: de laatste liefdesbrief van schrijver Jojo Moyes. Toen ik een tijdje terug Voor jou van Jojo Moyes las, werd ik benieuwd of deze schrijver nog meer boeken had geschreven en zo kwam ik terecht bij dit boek:

De laatste liefdesbrief

De laatste liefdesbrief – Jojo Moyes

Waar gaat het boek over?
Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Het raakt een gevoelige snaar bij Ellie – zelf verwikkeld in een relatie met een getrouwde man – en ze gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief.

In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, van haar man, haar vrienden, wie ze was. Als ze thuiskomt ontdekt Jennifer een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen…

Wat ik ervan vond:

Wederom een prachtig boek. Het heden en verleden loopt door elkaar heen en daardoor duurde het even voordat ik “in” het verhaal zat. Sommige stukken had het van mij ook wel ietsje minder uitgebreid beschreven mogen worden (het boek is 448 blz.) maar toch hield het me niet tegen om verder te lezen. En toen het verhaal me eenmaal te pakken had, wilde ik het ook zo snel mogelijk uitlezen. Mocht je zin hebben in een mooi liefdesverhaal dan is dit zeker een aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s