De Ingreep- Carla de jong

Vandaag weer een boek voor jullie. Ik las dit boek vorige maand:    

Waar gaat het boek over:

In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?
Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangeboden in het managementteam van het ziekenhuis waar ze net zelf een ingrijpende operatie heeft ondergaan, neemt ze die na enige twijfel aan. Uit haar rechterborst is een grote tumor weggehaald, met een groot litteken en gevoelens van onzekerheid tot gevolg.
Bovendien levert de baan algauw veel meer spanning op dan ze had voorzien. Rita Jansen, een onlangs aangestelde manager, spaart niets en niemand in haar poging het ziekenhuis te verjongen door de oude garde eruit te werken. Maar de gevolgen van haar kruistocht zullen vele malen erger zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden, niet alleen voor de artsen, maar ook voor haarzelf en Mensje. Eerst valt er één slachtoffer, dan nog één…

Wat ik ervan vond:

Ik vond het op zich een leuk boek. Het leest prettig Het verhaal wordt verteld door de ogen van de verschillende personen uit het boek. Dit is niet verwarrend omdat ieder hoofdstuk begint met de naam van de betreffende persoon. Op deze manier ontdek je het verhaal van verschillende kanten. Op sommige momenten is het boek een beetje ongeloofwaardig vind ik, maar verder is het spannend en wil je toch weten hoe het afloopt.

 

 

Advertenties

2 thoughts on “De Ingreep- Carla de jong

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s